De Bonuskaart van de Albert Heijn.

 

Doe je wel eens boodschappen bij de Albert Heijn? Dan zal je vast weten dat de bonuskaart bestaat. Elke week zijn er wel weer levensmiddelen met korting te verkrijgen zolang je bonuskaart maar kan laten scannen. Anders kan je fluiten naar alle aanbieden die in de bonus zijn.

 

Persoonlijke Bonuskaart

Leuk dat de tampons en de appelmoes in de bonus zijn, maar wat als je deze producten nooit koopt bij de AH? Dan heb je vrij weinig aan deze bonus actie. Omdat de supermarktketen Albert Heijn je het liefst wil dat je alleen maar bij hun koopt en niet bij anderen supermarkten, hebben ze de persoonlijke bonuskaart bedacht.

Wat is er anders aan deze nieuwe bonuskaart? Nou dat is eigenlijk een makkelijke vraag. deze klantenkaart houd je koopgedrag bij, als je heel hete zelfde product koop in de Albert Heijn dan is de kans groot dat soort gelijken producten in je persoonlijke aanbieden staat. als je het nou niet fijn vind dat alles word bijgehouden, dan is daar ook een oplossing voor!

 

Anonieme Bonuskaart

Bonuskaart vergeten? Of je heb geen zin dat je koopgedrag bijgehouden wordt? Dan pak je gewoon een anonieme en universele Bonuskaart van de AH. Met deze bonuskaart krijg je gewoon de korting op de producten die in de bonus zijn maar voor de rest blijf je gewoon anoniem. Opzoek naar een anonieme en universele Bonuskaart van de AH? Zoek nier verder en pak deze bonuskaart: ah bonuskaart en mis nooit meer een de producten die in de aanbieden zijn